Velkommen til et inspirerende kursus i vegetarisk madlavning, hvor vi kombinerer tapas-traditionens små, smagfulde retter med moderne airfryer-teknikker! Dette kursus er for dig, der ønsker at udforske vegetariske retter med fokus på smag, kreativitet og sundhed. Sammen laver vi lækre og farverige tapas, som vil begejstre både vegetarer og kødelskere! De 170 kr af betalingen er for råvarer.
Kursusindhold:
I løbet af kurset lærer du at tilberede en række vegetariske tapasretter, som er perfekte til forret, småretter eller en lækker buffet. Du vil få kendskab til teknikker og tips til, hvordan du kan bruge airfryeren til at lave sprøde og smagfulde grøntsager, snacks og mere – uden den ekstra olie. Vi vil bl.a. arbejde med;
De mere klassiske spanske tapas men også en rejse til mellemøsten og deres smagrige vegetarretter
Krydret falafel
Fyldte svampe og peberfrugte
Ristede kikærter og nødder
Airfryer bagte grøntsagschips og meget mere