På dette kursus skal der arbejdes med skaldyr.
Det er første modul af 3, men kan tages selvstændigt og sælges derfor som en kursusgang.
1 modul Skaldyr og hjemme lavet Pasta
Grundtilberedninger af skaldyr.
Skaldyrs Fond.
Skaldyrsbisque.
Hjemmelavet Pasta.
Grøntsags Ravioli.
Risotto.
Efter hver kursusgang vil der være spisning med tid til forundringsspørgsmål. Du vil formodentlig også kunne tage lidt mad med hjem.
Program
16.30 – 17.00 |
Velkommen og gennemgang af opskrifter og råvarer |
17.00 – 20.00 |
Undervisning / Arbejde i køkkenet. |
20.00 – 20.40 |
Vi spiser sammen imens forundringsspørgsmål besvares 😊 |
20.40 – 21.20 |
Den sidste oprydning |
Medbring
papir og blyanter til noter.
OM STEFAN:
Jeg hedder Stefan, jeg er uddannet kok og tjener, og har herudover et Chocolaté kursus og er autodidakt chokolademager.
FRA JORD TIL BORD
Min vision for det optimale køkken tager udgangspunkt i ’fra jord til bord’
Jeg lægger vægt på at bruge råvarerne 100%, da jeg ser muligheder i hele råvaren.
Det betyder at jeg er meget kreativt tænkende både i forhold til råvarens muligheder, men også i forhold til smagssammensætning og oplevelse.
Visionen om at mindske madspild har jeg haft, siden jeg var kokkeelev og dette sætter jeg fortsat en stor ære i.
MIN MADSTIL
Min madstil er en blanding af det rustikke danske - og moderne nordiske køkken med et strejf af det franske køkken. Dette med udgangspunkt i enkelthed og hvor de lokale fynske råvarer helst skal indgå.
Kursusnummer
2024-355
Dato og tid
Tor 05.09.2024 16:30-21:22
Underviser
Stefan Nielsen Madsen
Undervisningssted
Heldagsskolen
Reventlowsvej 26
5600 Faaborg
Lokale
køkken
Pris
300,- | Almen |