Drømmer du om at kunne servere hjemmelavede fyldte chokolader til næste fødselsdag? Eller måske bare om at medbringe værtindegaven der lige er lidt vildere?
På dette kursus vil i få tips og tricks til at temperere chokolade og i vil komme hjem med omkring 40 fyldte chokolader med to slags fyld.
Holdet bliver delt op i to, så den ene halvdel laver en (salt)karamel fyld og den anden halvdel laver en lemoncurd. Fyldet bliver herefter delt så i kan få lov at lege med to slags hver.
Alt vil være så selv nybegyndere kan være med! Der vil være god tid til spørgsmål og der vil være lidt ventetid mellem chokolade og fyld sætter sig. Så medbring evt. lidt let frokost.
I prisen er materialer for 200 kr. for det vil du kunne lave omkring 40 fyldte chokolader, men det variere efter hvilken priser vi kan købe ind til. Som ved flødebollekurset vil i få en lille samling af mine bedste tips og tricks med hjem, så i altid kan føle jer klar til at gå i gang derhjemme.
Kursusnummer
2024-349
Dato og tid
Lør 07.12.2024 12:00-16:00
Underviser
Christina Grube
Undervisningssted
Heldagsskolen
Reventlowsvej 26
5600 Faaborg
Lokale
køkken
Pris
375,- | Almen |