Info til dig der har tilmeldt dig et keramik kursus, eller overvejer at gøre det.

Om nye farver og nye priser, og beskrivelse af processerne samt det lidt mere kedeligt, men VIGTIGT.

Nye farver og nye priser juli 2024 - Nu koster 1 kg ler kun 25 kg.

Vi har netop køb 7 farvede glasurer. Skiffergrå, sort mat, solgul, pinjegrøn, dybblå, rød og hvid blank samt den glasklare der bruges udenpå begitninger. Prisen er ikke den samme for hver farve og derfor vil vores priser også variere efter hvilken farve du vælger (se billede)

Før du sætter et emne til tørring eller forglødning (første brænding), skal det opmåles. Når du har besluttet hvilken glasur du vil bruge, kan prisen for glasur og brænding beregnes. (se billede)

Brug altid kun det glas og den begyndelse der er nødvendig, på den måde kan vi sammen holde priserne nede.

OM PROCESSERNE:

Når formningen er ovre, kan emnerne farves med begyndelse.
Efter tørring, som tager nogle uger skal emnerne forglødes (brændes første gang). 
Herefter kommer der en ekstra mødegang, hvor du skal give dine emner glas.
Til slut brændes dine emner en sidste gang.  
Du vil kunne følge med i hvornår der brændes og glaseres i Facebook-gruppen Din Fritid - keramik. Mulige afhentningstidspunkter vil også blive skrevet i denne gruppe.
Vi bestræber os på at dine emner er færdige i løbet af ca. 6 uger. Det har betydning om du kommer og glasere dine emner kort efter at de er forlødet. Vi tager forbehold for at tykkere ting skal tørre længere tid og at de er pakke tilpas ind i plast. Så kort sagt vi gør os umage, men kan ikke på forhånd give dig en dato for hvornår dine emner er igennem alle processer.
OBS!! Lidt mere kedeligt, men VIGTIGT

Medbring forklæde og en klud til rengøring. Sørg for at påbegynde den ”grove” rengøring i god tid. Brug bagefter den sidste tid til at nusse om detaljer. Vi skal være færdige til at gå hjem til sluttidspunktet.

Emner fremstillet af ler og glas der ikke er indkøbt, af os kan ikke blive brændt i Din Fritids ovn.

Man kan ej heller købe ler til 25 kr., fremstille emner og brænde dem et andet sted, uden også at betale for glasur og brænding hos os. Vores priser er meget billige, derfor har vi brugt for at alle bidrage til at det kan løbe rundt.

 


Din Fritid
Korinth, Bernstorffsminde, Krarup, Kværndrup. 5600 Fåborg

Telefon: 30261928

Mail: [email protected]

CVR: 42302619

Mobilepay 771477

Medlem af Fora